Hondenpoep vs. terrorisme

Vanochtend besefte ik opeens dat er wel degelijk een manier is om terroristische aanslagen te voorkomen. Ik heb een plan. Er schort alleen iets aan: het werkt uitsluitend tegen aanslagen in openbare parken.

Het plan is bedrieglijk simpel. Het bestaat uit een netwerk van strategisch geplaatste hondenpoepcontainers. Denk je eens in: daar sta je dan als terrorist met je bomgordel, klaar om jezelf naar het paradijs (72 maagden inbegrepen, all-inclusive) en vele onschuldige omstanders naar hun voorbestemde terminus te blazen, en daar hangt een afvalbak vol hondenpoep.

Kom je wel in het Paradijs als je besmeurd bent met uitwerpselen van een onrein dier? En, willen die 72 maagden wel seks met je hebben als je naar poep stinkt? Ik dacht het niet.

Het plan is eenvoudig, maar doeltreffend. Het enige manco, en het is meteen een knoepert van een manco, is dat terroristen zichzelf meestal niet opblazen in openbare parken. Behalve misschien een enkele keer per ongeluk. Dus wat te doen?

Stap 1 lijkt me dat zoveel mogelijk mensen een hond nemen (twee of drie mag ook). Liefst een groot ras, dat flinke drollen produceert. Stap 2 is dat de geografische spreiding van hondenpoepcontainers voortaan ook vliegvelden en treinstations omvat. Misschien kan er middenin de vertrekhal van Schiphol een kennel worden gebouwd. Dat is meteen een mooie service voor de reizigers: laat uw auto achter op de short stay parking en uw hond in de short stay kennel. De Schiphol-uitlaatservice zorgt dat uw hond voldoende beweging krijgt.

Stap 3? Zorg dat al die hondeneigenaren hun handschoentjes en hun poepzakjes en -schepjes te allen tijde bij zich dragen, en er gebruik van maken. Vanaf nu is ‘wild’ poepen uit den boze! Verhoog de boetes op niet-opruimen en organiseer poep-opruim-awareness events voor middelbare scholieren. Lowlands? Pinkpop? Ook daar komt een kennel.

Ik zou door kunnen gaan, maar het idee is denk ik duidelijk. Een kleinere kans om opgeblazen te worden, en nooit meer in een hondendrol trappen. Als dat geen win-win is!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s